OCW organiseert studiedag over grootformaattegels

In BETON 244 kon u al een interview lezen naar aanleiding van de nieuwe publicatie van OCW (Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw) “Handleiding voor verhardingen met tegels, grootformaattegels en geprefabriceerde betonplaten”.

Op 7 november 2019 organiseerde OCW, in samenwerking met de leden van de werkgroep die deze handleiding hebben opgesteld, hierover een studiemoment. Tijdens deze druk bijgewoonde namiddag werd de nodige aandacht besteed aan alle aandachtspunten bij het werken met dergelijke producten. Van ontwerp over kwaliteitscontrole tot plaatsing en nazorg. Elk hoofdstuk uit de handleiding kwam ter sprake.

Dat deze handleiding welkom is, bleek ook duidelijk uit de vele vragen die gesteld werden op het einde van de namiddag. Indien u nog vragen heeft over dit onderwerp, kan u meer informatie bekomen bij Raf Pillaert van FEBE (raf.pillaert@febe.be).

De handleiding zelf kan u ook nog steeds raadplegen via de website van OCW (https://brrc.be/nl/publicaties/a97)