Van Hessche Beton neemt Beton Dobbelaere over

Van Hessche Beton wordt bestuurd door: Wouter, Brecht, Dirk en Annelies Van Hessche.

Op 8 mei 2020 werd Beton Dobbelaere uit Tielt overgenomen door de firma Van Hessche Beton uit Egem.

Het familiale bedrijf Van Hessche Beton werd opgericht door de gebroeders Georges, Emiel en Germain Van Hessche. Sinds december 2018 staan de kleinkinderen van Emiel (Annelies, Dries, Brecht en Wouter Van Hessche) aan het roer, nog gedeeltelijk gesteund door hun beider vaders Johan en Dirk Van Hessche.

Van Hessche neemt de terreinen en de gebouwen van Beton Dobbelaere over. Het personeel blijft aan boord. Van Hessche vergroot met deze overname zijn capaciteit in de sector van de agrarische industrie.

De betonproducten van Van Hessche – zoals roosters voor varkens- en runderstallen – worden verkocht in onder meer Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Export is goed voor één derde van de omzet.

Annelies Van Hessche, zaakvoerder :“Met deze overname kunnen we onze capaciteit vergroten en onze markt verbreden.”

FEBE dankt Beton Dobbelaere voor zijn jarenlange lidmaatschap van FEBE en wenst Van Hessche Beton alle succes toe.