Enjoy Concrete blaast tien kaarsen uit (en zijn zaakvoerder 65)

Enjoy Concrete

Was het jaar 2020 niet gelopen zoals het nu liep, dan was 14 mei bij Enjoy Concrete een knaller van een feestdag geworden. Het bedrijf werd 10 jaar oud en zijn zaakvoerder Bernard Joye mocht 65 kaarsjes uitblazen. Een feest zal er dit jaar niet meer in zitten, op een rijkgevulde carrière kan Bernard Joye wél terugblikken. “In 1992 startte ik met het bouwbedrijf Furnibo. Toen al was beton mijn passie”, vertelt Joye in Ondernemers in West-Vlaanderen. “Bij Enjoy Concrete hebben we ons al die jaren vooral op innovatie gericht. Dankzij onze productkennis ontwikkelden we verschillende toepassingen en behandelingen van beton, zowel naar uitvoering als op het vlak van nabehandeling. We maakten prachtige realisaties met graphic concrete en startten recent projecten met ultrahogesterktebeton.”

Over afscheid nemen praat Bernard Joye nog niet. “Ik ga nog wel even door, maar minder intens. Mijn rechterhanden Maarten Durnez en Tony Debruyne nemen veel werk uit handen.” Met enige vertraging feliciteert FEBE Enjoy Concrete en Bernard Joye. Dat 2021 het feestjaar mag worden!