Ebema neemt deel aan het Voka Charter Duurzaam Onder-nemen

Ebema neemt samen met 40 andere Limburgse bedrijven Limburgse bedrijven deel aan het traject om te komen tot het Charter Duurzaam Ondernemen van Voka. Dit traject, in samenwerking met de Verenigde Naties (VN), heeft als doel: samen ondernemen voor een duurzame toekomst.

De 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN worden onder de loep genomen en in een concreet actieplan voor Ebema omgezet. Enkele voorbeelden van de ontwikkelingsdoelstellingen zijn: betaalbare en duurzame energie, klimaat, waterbeheersing, duurzame steden, verantwoorde consumptie en productie, innovatie en infrastructuur, goede gezondheid en welzijn, veiligheid, …

Het project loopt over drie jaar. Aan het einde van het project komt er een eindevaluatie en wordt er beslist of Ebema het Charter Duurzaam Ondernemen mag ontvangen.

https://www.ebema.be/nl-BE/voka-charter-duurzaam-ondernemen