‘Haal meer uit Beton 2021’ uit de startblokken

FEBE organiseert naar tweejaarlijkse gewoonte het event HMUB, een wedstrijd voor studenten Architectuur en Bouwkunde. Hun opdracht bestaat er deze keer in om de voordelen van prefab beton met de nadruk op duurzaamheid uit te leggen aan de hand van een video. Dit gebeurt telkens in groepjes van twee studenten. De prijs die dit jaar te winnen valt, wijkt af van de vorige edities. Aangezien we nog steeds te kampen hebben met een virus, schenken we ditmaal geen reis, maar zijn er fysieke prijzen te winnen, zoals een Iphone 12, een MacBook Air en een PS5. De wedstrijd loopt van 15 maart tot en met 25 april 2021. Zo lang hebben de studenten de tijd om hun video in te zenden. De jury zal beslissen welke tien projecten doorstoten naar de publieksvoting. Uiteindelijk zullen er vier projecten worden beloond met de FEBE prijzenkast.

Meer info op www.haalmeeruitbeton.be