SVK Architectonisch Beton wordt SVK ELBETON

De afdeling architectonisch beton van SVK werd begin maart overgenomen door Groep Delmar uit Komen. Onder de naam SVK ELBETON worden de productieactiviteiten volledig verdergezet op de site van SVK in Sint-Niklaas. Bijna alle personeelsleden van de afdeling stappen mee in het nieuwe verhaal. “Ze toonden in het verleden met diverse prestigeprojecten aan dat ze uiterst kwalitatief werk afleveren. We zijn dan ook heel blij dat we op hun knowhow en expertise mogen rekenen om de continuïteit van SVK ELBETON te garanderen”, zegt José Deltour van de Delmar Groep. De belangrijkste markt van Delmar blijft België, maar met de naambekendheid van SVK bij onze noorderburen hoopt de groep nu ook in Nederland een mooie marktpositie te verwerven.

De activiteiten van SVK Architectonisch Beton vormen een logische aanvulling op de andere bedrijven in de groep. Die bestendigt met deze overname haar prominente aanwezigheid in de groeiende markt van het architectonisch beton. Benjamin Deltour, gedelegeerd bestuurder van SVK ELBETON: “We zijn verheugd dat we onze klanten voortaan elementen in gepolijst sierbeton kunnen aanbieden. Deze hoogwaardige afwerking wordt, volledig terecht, erg gesmaakt door bouwheren en architecten, en vanaf nu kunnen we ook op deze vraag inspelen.”