Afgevaardigd bestuurder groep Ebema aangesteld in het Fellowship Hasselt University

In november stelde UHasselt zeven fellows aan. Zeven personen met een knappe professionele carrière en een warm hart voor de maatschappij zullen als ambassadeur van UHasselt mee een brug vormen tussen de universiteit en de samenleving.

Een van hen is Ludo Panis, afgevaardigd bestuurder van de groep Ebema. Promotor Bram Vandoren, professor Bouwkunde binnen de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen: “Ludo Panis zet zich al jarenlang in om jongeren te enthousiasmeren om met beton aan de slag te gaan, en dat via tal van stageplaatsen voor bachelor- of masterproeven. Hij was één van de drijvende krachten achter de realisatie van het Applicatiecentrum Beton en Bouw aan UHasselt.”

Ludo Panis zal zich de volgende jaren onder meer inzetten voor de verdere uitbouw van de activiteiten van het applicatiecentrum ACB².

Meer nieuws over de 7 fellows is te lezen op  www.uhasselt.be/UH/nieuws/2021