Eendjes vangen op Congres en Forum Publieke Ruimte

Op 26 april vond voor de negende keer het Congres en Forum Publieke Ruimte plaats. Na enkele edities in Gent, verhuisden we voor deze (en volgende) edities naar Antwerpen. De Koningin Elisabethzaal, vlakbij Antwerpen-Centraal, trok veel bezoekers aan. De mogelijkheid om met het openbaar vervoer naar het event te komen, had hier zeker en vast iets mee te maken.

Zoals de traditie het wil, stond uiteraard ook FEBESTRAL klaar om alle bezoekers te ontvangen op haar (vernieuwde) stand. Op een ludieke manier – door eendjes te vissen – werd iedereen gewezen op het voordeel van een waterdoorlatende verharding in prefab betonproducten. Het water infiltreert ter plaatse en toch heb je het gebruiksgenot van een verharding. Uiteraard is niet enkel de verharding maar de gehele opbouw belangrijk.

Aan het einde van de dag kregen de drie winnaars van de wedstrijd ‘eendjes vangen’ een aandenken. Volgend jaar is FEBESTRAL opnieuw van de partij. Begin alvast te oefenen!