Nieuwe buizenfabriek voor WEBECO

© Webeco

Sinds de oprichting in 2007 is WEBECO nv uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op de markt van prefab betonproducten. Het bedrijf levert voor infrastructuurprojecten en nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit, zowel standaardproducten als maatwerk. Met het bouwen van een nieuwe buizenfabriek op het industrieterrein in Brustem wil WEBECO zich wapenen voor de toekomst. Een compleet gamma aan producten wordt nu door henzelf geproduceerd.

In de nieuwe fabriek produceert WEBECO enkel betonbuizen. Het feit dat de fabrikant eigenhandig ongewapende, gewapende én poreuze betonbuizen produceert, zal de voortgang van de levering zeker ten goede komen. De sterk doorgedreven automatisatie in deze fabriek garandeert een hoge kwaliteit. Uiteraard zullen de buizen geleverd worden met de nodige BENOR- en CE-markering. Met deze nieuwe fabriek investeert WEBECO volop in de toekomst.