Patrick Bynens komt aan het roer van Ebema

Na de succesvolle integratie van de marktleider in grootformaattegels Eurodal binnen de groep Ebema nv, krijgt Patrick Bynens de algemene leiding over de groep. Patrick Bynens is de voormalige CEO van Eurodal, en lid van het directiecomité van Ebema.

Hij neemt het roer over van co-CEO’s Sonja Kuypers en Bart Van Winkel. Bart Van Winkel heeft in onderling overleg besloten om het bedrijf te verlaten. Sonja Kuypers heeft besloten om op 30 september 2022 het bedrijf te verlaten. Zij blijft daarna nog zes maanden ter beschikking voor advies en ondersteuning. Met deze wijziging koos Ebema voor een vereenvoudiging van de managementstructuur. Het bedrijf wordt voortaan geleid door één CEO met een sterk financieel-strategisch profiel: Patrick Bynens.

Patrick Bynens: “Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol en naar de samenwerking met de Ebema-familie. Ik ben ervan overtuigd dat Ebema alle troeven in handen heeft om de meest duurzame betonproducent van het land te worden. ‘Ruimte verbeteren’ is onze slogan. En dat blijven we in ieder geval doen.”