Tubobel Group stelt nieuwe Co-CEO aan

Na een geslaagde samensmelting van de vijf sites (Genk, Kortenaken, Neeroeteren, Ravels en Tessenderlo) kiest de familie Lemmens voor een externe co-CEO om samen met Evert Lemmens de toekomstlijnen van Tubobel Group verder uit te zetten. Peter Beyens heeft tien jaar business- en managementervaring als voormalig CEO van Stradus Aqua, nu onderdeel van Tubobel Group.

Met Peter kiezen we voor een financieel strateeg met veel aandacht voor de mens. Zijn jarenlange ervaring zal nuttig zijn om de bedrijven binnen Tubobel Group verder te doen groeien. Verder kent Peter de recente ontwikkelingen binnen Tubobel Group vermits hij al een jaar actief lid is van de Raad van Advies”, aldus Evert Lemmens.

Peter neemt de functie als co-CEO op, één jaar na het overlijden van Luc Lemmens, voormalig CEO van de Tubobel Group. Luc overleed aan de gevolgen van darmkanker. De familie van Luc organiseerde op dinsdag 2 augustus een prachtig benefiet ten voordele van de stichting ‘Stop Darmkanker’. Met een opbrengst van meer dan 30.000 euro ondersteunt de familie Lemmens op substantiële wijze de missie van dr. Colemont en zijn team om deze nog te vaak voorkomende ziekte een halt toe te roepen.