Carlos Valcke geeft roer in handen van zoon Charles

Valcke Prefab Beton werd in 1930 opgericht door Charles Valcke. Zijn kleinzoon, Carlos, trad in 1980 in dienst van het bedrijf van zijn grootvader. Ruim 40 jaar stond hij aan het roer van het bedrijf dat onder zijn leiding uitgroeide tot een moderne en professionele organisatie met 440 werknemers en een sterke reputatie.

Nu, op zijn 67ste, geeft Carlos de dagelijkse leiding in handen van zijn zoon Charles. Maar volledig loslaten doet Carlos Valcke niet, daarvoor is de liefde voor de stiel, de mensen, de klanten, de machines… te groot. Als voorzitter van de raad van bestuur behoudt hij een geprivilegieerde plek om over de schouder van Charles het reilen en zeilen van het bedrijf te volgen. De vrije tijd die zich aanbiedt, gaat naar zijn passie: paardenpension Jeff’s Valley (www.jeffsvalley.be), een project met een ruim sociaal aanbod waarmee de gevierde ondernemer op zijn beurt iets terug wil doen voor de eigen streek.