Anders Beton viert zestigjarig bestaan

Dit jaar viert FEBE-lid Anders Beton zijn zestigjarig bestaan. Dat diamanten jubileum gaat niet onopgemerkt voorbij. Op vrijdag 7 juni ontving Anders Beton de genodigden op een feestboot, die voor deze unieke gelegenheid had aangemeerd aan de loskade.

De ruim 100 aanwezigen, waaronder de belangrijkste leveranciers en klanten van de voorbije zes decennia, kregen een unieke blik achter de schermen en werden rondgeleid in kleine groepen om de productie van nabij te bekijken. Ook de allernieuwste productieactiviteiten, op basis van zelfverdichtend beton, werden uitgebreid toegelicht. Verder nam CEO Dominique van der Velden het woord om de strategie voor de komende jaren uit de doeken te doen en de nieuwe producten, waarbij Anders Beton verder kijkt dan de agrarische sector, verder toe te lichten.

Het was overigens dubbel feest want dit jaren vieren Renilde en Jan (zoon van oprichter Kees van der Velden) hun vijftigste huwelijksverjaardag. Ook zij werden uiteraard in de bloemetjes gezet. De feestelijke dag werd afgesloten met een lekker diner en een interactieve muzikale bijdrage van de driekoppige band Knappe Koppen