Wat weten studenten over prefab beton?

Om de twee jaar organiseert FEBE een wedstrijd voor studenten om hun kennis van prefab beton te testen. Kandidaat-winnaars mogen alvast een liedje van Scott McKenzie beginnen instuderen.

De wedstrijd is dit jaar helemaal vernieuwd. De eerste grote verandering is de manier waarop architectuurstudenten betrokken worden. In plaats van de traditionele meerkeuzevragen, die enigszins achterhaald leken, doet FEBE nu beroep op de creativiteit van de deelnemers. Studenten moeten per twee een communicatieplan opstellen dat de voordelen van geprefabriceerd beton toont, en daarbij het aspect duurzaamheid integreert.

Ten tweede wordt de wedstrijd geprofessionaliseerd: er komt een jury die de laureaten zal aanwijzen.

Ten slotte richt de wedstrijd zich ook op scholen. De school die de meeste studenten inschrijft, wacht eveneens een beloning.

‘If you’re going to San Francisco’ Dat is het lied dat winnende studenten zullen kunnen zingen. Het is inderdaad naar die machtige stad in Californië dat FEBE de laureaten zal meenemen. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de duurzaamheid van de stad, Californisch prefab beton te ontdekken en – dat ook – te ontspannen.

Meer info?  http://student.febe.be

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *