VLARIODAG 2020 uitgesteld tot juni

VLARIODAG, de dag gewijd aan de riolering in Vlaanderen, oorspronkelijk gepland voor 31 maart, is uitgesteld tot juni. De moeilijke omstandigheden van de afgelopen weken en de maatregelen op het gebied van de volksgezondheid rechtvaardigen dit uitstel. U kunt de nieuwe datum van het event terugvinden door te surfen naar https://www.vlario.be/vlariodag2020/

Naast het academisch gedeelte is er eveneens de – in Vlaanderen – wereldwijd gekende rioleringsbeurs. Op deze beurs zullen alle leden van FEBELCO aanwezig zijn, alsook enkele leden van FEBESTRAL. U kan bij hen terecht met al uw vragen betreffende rioleringen in prefab beton, maar uiteraard ook voor een gezellige informele babbel. Wij hopen van harte u op één van hun standen te mogen begroeten in onze betonhoek. U kan u inschrijven voor deze dag via bovenstaande url.

You may also like...